Tentenverhuur in Eindhoven voor een scherpe prijs

De Groot Partyservice biedt tentenverhuur aan in Eindhoven en omgeving voor een scherpe prijs. Wij leveren alles wat u nodig heeft om een onvergetelijk feest of evenement te geven. In ons brede assortiment vindt u verschillende soorten tenten. Van partytenten tot legertenten. Welke tent u ook wenst, wij leveren ze voor u aan.

Een greep uit ons assortiment:

Plooi-tent zwart 4x4 pagode per stuk €60,00 ex BTW
Plooi-tent 4x8 zaldeldak per stuk €105,00 ex BTW
Easy Up 3x6 zadeldak per stuk €62,50 ex BTW
Stertent 12 meter per stuk €105,00 ex BTW
Frametent 6x12 zadeldak per stuk €255,00 ex BTW

Tentenverhuur van goede kwaliteit in Eindhoven

  • Totale ontzorging tijdens het gehele proces van het evenement
  • Een vast contactpersoon waar u met al uw vragen en wensen terecht kunt
  • Alle tenten zijn altijd op voorraad en leverbaar
  • Materialen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Voor elk feest een geschikte tent

De Groot Partyservice

De Groot Partyservice is overgenomen door feestverhuurbedrijf Habets Event Support. Wanneer u contact met ons wilt opnemen of een offerte wilt aanvragen, zult u worden doorgeleid naar de website van Habets Event Support. Mocht u het gehele assortiment willen inzien van De Groot Partyservice, ga dan naar de webshop van Habets Event Support.

Ons aanbod aan tenten is divers: van legertenten tot slaaptenten

Witte feesttent huren in Eindhoven

Een feesttent huren voor uw feest in Eindhoven is geen overbodige luxe. Als het gaat regenen, blijven uw gasten droog. Wij hebben tenten in verschillende formaten. Al onze tenten zijn waterdicht, wit van kleur en inclusief zijwanden. Je huurt al een tent vanaf 32.50 euro.

Parasol huren voor uw zomerse evenement in Eindhoven

Als de zon fel schijnt, kan een parasol huren voor uw event in Eindhoven geen kwaad. Of wanneer u een feest geeft op het strand of in de tuin kan een parasol goede bescherming geven.

Legertent huren in Eindhoven

Een legertent huren in Eindhoven doet u ook bij ons. Legertenten zorgen voor een origineel en sfeervol feest. Dankzij een legertent waant u zich voor heel even op een legerbasis. Al onze tenten, dus ook de legertenten worden goed onderhouden en schoongemaakt.

Een tent huren in Eindhoven: onze voorwaarden

Wilt u een tent bij ons huren in Eindhoven dan is het belangrijk dat u rekening houdt met zaken als:

  • De beschikbaarheid van een vlakke ondergrond waarop de partytent geplaatst kan worden;
  • Neem te allen tijde een marge van 0,5 m op de afmeting van de ruimte waar de tent geplaatst moet worden.
  • De zekerheid dat er geen obstakels zijn die het plaatsen van een partytent in de weg staan. Hierbij kunt u denken aan bomen etc.

Het is een feest om met ons zaken te doen!

Wij regelen uw totale feest

Naast de verhuur van diverse tenten zijn wij ook uw vertrouwde adres als het gaat om het regelen van licht en geluid, het verzorgen van de catering of het zorgen voor drank en toebehoren. Personeel nodig? Ook dat regelen wij graag voor u.

Uw feest is ons werk

Besteedt u de organisatie van uw feest of evenement aan ons uit, dan bent u verzekerd van succes zonder dat u er omkijken naar heeft. Zo schenkt u al uw aandacht aan uw evenement of feest en geniet u er optimaal van. Laat het regelwerk maar aan ons over: uw feest is ons werk.

Een offerte op maat

Bekijk voor een impressie van onze mogelijkheden onze foto’s. Wilt u meer weten over de verhuur van tenten in de omgeving van Eindhoven of wilt u meer weten over onze tarieven? Wij stellen graag een offerte op maat  voor u op. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 040 22 23 500. Wij staan u graag te woord!

Geïnteresseerd geraakt in tentenverhuur voor uw evenement in Eindhoven? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!