Mooi servies huren in Eindhoven

Wanneer u ervoor kiest om servies te huren bij ons in Eindhoven, gaat u voor kwaliteit en een zeer scherpe prijs. Al het servies dat wij verhuren hebben wij in eigen beheer. Dus alles is altijd op voorraad en direct te huren. Welk serviesgoed u ook nodig heeft, bij ons kunt u altijd terecht.

Een greep uit ons assortiment:

Gebaksbord per stuk €0,17 ex BTW
Dinerbord 26,5 per stuk €0,20 ex BTW
Gebaksvork per stuk €0,10 ex BTW
Tafelvork 25 stuks €3,00 ex BTW
Tafellepel 25 stuks €3,00 ex BTW
Tafelmes 25 stuks €3,00 ex BTW

Servies huren in de regio Eindhoven

  • Totale ontzorging: wij zorgen voor de beste levering
  • Een vast contactpersoon waar u terecht kunt voor al uw vragen en wensen
  • Van soepkoppen tot suiker en melk kannetjes
  • Ons servies is altijd leverbaar
  • Schoon servies van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Voor elk feest het mooiste servies

Geeft u een diner in Eindhoven voor familie en vrienden en denkt u dat u te weinig serviesgoed in huis heeft? Geen paniek, u huurt eenvoudig schoon en mooi servies bij De Groot Partyservice. Neem contact met ons op om de verhuurmogelijkheden te bespreken.

De Groot Partyservice overgenomen door Habets Event Support

De Groot Partyservice is overgenomen door feestverhuurbedrijf Habets Event Support. Wanneer u contact met ons wilt opnemen of een offerte wilt aanvragen, zult u worden doorgeleid naar de website van Habets Event Support. Mocht u het gehele assortiment willen inzien van De Groot Partyservice, ga dan naar de webshop van Habets Event Support.

Van kopjes en schoteltjes tot soepborden

Welke gelegenheid dan ook, wij hebben het juiste servies voor elk feest. Ons brede assortiment bestaat uit theeglazen, soepkoppen, kopjes met bijbehorende schoteltjes, gebaksborden, dinerborden, soepborden en melk- en suikerkannetjes. Het serviesgoed leveren wij per 10 stuks met uitzondering van theeglazen. De prijs voor 10 soepkoppen is slechts 1,80 euro.

Wij stellen het zeer op prijs als wij het serviesgoed enigszins schoon terugkrijgen. Wanneer dit niet het geval is, zien wij ons genoodzaakt om schoonmaakkosten in rekening te brengen met een starttarief van 25 euro.

Servies huren in Eindhoven

Servies huren voor uw diner in Eindhoven, zodat u zeker weet dat u genoeg serviesgoed heeft voor al uw gasten? Neem contact op om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer 040 22 23 500. U mag ons ook een e-mail sturen: info@degrootpartyservice.nl.