De ideale partner in partyverhuur in Nuenen

Voor professionele partyverhuur voor uw party in Nuenen zijn wij uw ideale partner. Wij nemen de complete organisatie van u over. U heeft er geen omkijken meer naar. Het enige wat u hoort te doen is genieten samen met uw gasten. Naast partyverhuur doen wij ook aan horeca verhuur, evenementen verhuur en licht en geluid verhuur.

Partyverhuur in Nuenen

  • Totale ontzorging tijdens het gehele proces van het evenement
  • Wij bieden veel unieke producten aan
  • Een vast contactpersoon waar u met al uw vragen en wensen terecht kunt
  • Alle producten zijn altijd op voorraad en leverbaar
  • Party materialen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Voor elk feest in Nuenen

Een groot feest organiseren vergt veel tijd en stress. Laat u ontzorgen door De Groot Partyservice. Kom in contact met ons, dan bespreken we samen uw wensen en de mogelijkheden.

De Groot Partyservice overgenomen door Habets Event Support

De Groot Partyservice is overgenomen door feestverhuurbedrijf Habets Event Support. Wanneer u contact met ons wilt opnemen of een offerte wilt aanvragen, zult u worden doorgeleid naar de website van Habets Event Support. Mocht u het gehele assortiment willen inzien van De Groot Partyservice, ga dan naar de webshop van Habets Event Support.

Persoonlijke benadering en servicegerichtheid

Wij vinden vakbekwaamheid, persoonlijke benadering en servicegerichtheid heel belangrijk. Elk feest is anders, echter voor ons niet. Ons doel is voor elk feest al vijftien jaar lang hetzelfde: complete ontzorging voor u en uw gasten. Wij leveren ons totaal pakket party verhuur aan zowel particulieren als bedrijven.

“U bent te gast op uw eigen feest dankzij onze partyverhuur in Nuenen”

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wanneer u graag te gast wilt zijn op uw eigen feest in Nuenen, ga dan voor onze partyverhuur. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met ons. Dat kan via ons telefoonnummer 040 22 23 500. Of door een e-mail naar ons te sturen: info@degrootpartyservice.nl.