Een marktkraam huren in Eindhoven

Wilt u graag een marktkraam huren, zodat u in Eindhoven op de markt kan staan? Wij hebben twee marktkramen in ons assortiment. De ene marktkraam heeft 3 meter aan ruimte om producten te stallen. Terwijl de andere kraam één meter langer is, dus 4 meter.

Een greep uit ons assortiment:

Partykraam 2 meter oranje per stuk €13,50 ex BTW
Partykraam 2 meter blauw per stuk €13,50 ex BTW
Marktkraam 4 meter per stuk €17,50 ex BTW
Marktkraam 3 meter per stuk €14,50 ex BTW

Marktkraam huren in Eindhoven en omgeving

  • Totale ontzorging tijdens het gehele proces van het evenement
  • Een vast contactpersoon waar u met al uw vragen en wensen terecht kunt
  • Onze twee marktkramen zijn altijd op voorraad en leverbaar
  • Marktkramen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Voor elk evenement geschikt

Een marktkraam huren voor bijvoorbeeld een rommelmarkt, braderie, dorpsfeest of kledingbeurs in Eindhoven of omgeving? Het kan bij De Groot Partyservice. Bestel uw gewenste marktkraam direct bij ons.

De Groot Partyservice overgenomen door Habets Event Support

De Groot Partyservice is overgenomen door feestverhuurbedrijf Habets Event Support. Wanneer u contact met ons wilt opnemen of een offerte wilt aanvragen, zult u worden doorgeleid naar de website van Habets Event Support. Mocht u het gehele assortiment willen inzien van De Groot Partyservice, ga dan naar de webshop van Habets Event Support.

Kraam huren in de regio Brabant

Wanneer u niet woont in Eindhoven, maar wel in de regio Brabant, is een kraam huren ook mogelijk. Onze marktkramen staan stabiel en feestelijk op elk evenement. Belangrijk om te weten: onze 4 meter marktkraam is te bestellen vanaf 6 stuks.

Neem contact met ons op

Kom met ons in contact als u een marktkraam wilt huren in Eindhoven of omgeving. Wij zijn telefonisch te bereiken via 040 22 23 500. Of stuur ons een e-mail via info@degrootpartyservice.nl.