Een grote of kleine koelkast huren in Valkenswaard

Geeft u een feest in Valkenswaard en wilt u hiervoor graag een koelkast huren? Immers een koelkast houdt u hapjes en drankjes lekker koel. Wij hebben grote en kleine koelkasten op en zonder wieltjes in ons assortiment. Daarnaast verhuren wij ook een grote koelkist en een koelbuffet aan zowel particulieren als aan bedrijven.

Een greep uit ons assortiment:

Koelkast groot glazen deur per stuk €35,00 ex BTW
Koelkist groot per stuk €35,00 ex BTW
Diepvrieskist V3 per stuk €32,50 ex BTW
Buffetkoeling 2-deurs per stuk €24,00 ex BTW
Koelkast tafelmodel glazen deur per stuk €25,00 ex BTW

Een koelkast huren in Valkenswaard

  • Wij zorgen voor de beste levering
  • Onze koelkasten zijn van een goede kwaliteit
  • Zeer scherpe prijs
  • Een vast aanspreekpunt
  • Ons assortiment: diverse kleine en grote koelkasten, een koelbuffet én een grote koelkist
  • Alle koelkasten zijn altijd op voorraad
  • Voor elk feest de beste koelkast

Organiseert u een evenement, maar bent u bang dat u te weinig koelkasten heeft om al het eten en het drinken koel te bewaren? Bestel er dan een bij ons. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

De Groot Partyservice overgenomen door Habets Event Support

De Groot Partyservice is overgenomen door feestverhuurbedrijf Habets Event Support. Wanneer u contact met ons wilt opnemen of een offerte wilt aanvragen, zult u worden doorgeleid naar de website van Habets Event Support. Mocht u het gehele assortiment willen inzien van De Groot Partyservice, ga dan naar de webshop van Habets Event Support.

“Ons brede assortiment bestaat uit koelkasten van diverse formaten”

Een koelkast huren voor een scherpe prijs

Voor elk feest of gelegenheid vindt u bij ons een geschikte koelkast. Al onze koelkasten zijn van een goede kwaliteit en u huurt ze voor een zeer scherpe prijs. Een grote koelkast van circa 300 liter waar ongeveer 200 flesjes bier staand inpassen kost 35 euro.

Een koelkist en een koelbuffet

Het verschil tussen een koelkist en een buffetkoeling is dat de koelkist van bovenaf gevuld kan worden en de buffetkoeling van deuren is voorzien. Een koelkist lijkt daarom meer op een vriezer maar deze zijn uitsluitend bedoel om te koelen. De buffetkoelingen zijn indien gewenst ook uitgerust met een gekoeld flessennest zodat de deuren niet continu gebruikt hoeven te worden.

Bestel een koelkast of koelkist bij ons

Veilig en snel een koelkast huren in Valkenswaard doet u bij ons. Doe een offerte-aanvraag door middel van een e-mail te sturen naar info@degrootpartyservice.nl. Of bel ons via 040 22 23 500.