Heater huren in de regio Eindhoven

Een heater huren in Eindhoven is ideaal als u een feest geeft in de buitenlucht. Het verwarmt de gasten en het zorgt tegelijkertijd voor sfeer. Bij ons huurt u een heater eenvoudig. Wij hebben twee verschillende soorten heaters in ons assortiment: een inklapbare en een staande heater.

Een greep uit assortiment:

Terrasverwarmer staand
Terrasverwarmer inklapbaar
Terrasverwarmer piramide
Eén stuk
Eén stuk
Eén stuk
€16,50 ex BTW
€16,50 ex BTW
€35,00 ex BTW

Een heater huren voor uw feest in Eindhoven

  • Totale ontzorging tijdens het gehele proces van het evenement
  • Wij leveren aan zowel particulieren als aan bedrijven
  • Een vast contactpersoon waar u met al uw vragen en wensen terecht kunt
  • Al onze heaters zijn altijd op voorraad en leverbaar
  • Heaters van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Voor elk feest een geschikt

Een sfeervolle heater huren voor uw buitenfeest in Eindhoven doet u bij ons. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De Groot Partyservice overgenomen door Habets Event Support

De Groot Partyservice is overgenomen door feestverhuurbedrijf Habets Event Support. Wanneer u contact met ons wilt opnemen of een offerte wilt aanvragen, zult u worden doorgeleid naar de website van Habets Event Support. Mocht u het gehele assortiment willen inzien van De Groot Partyservice, ga dan naar de shop-pagina van Habets Event Support.

Een sfeervolle terrasverwarmer huren

Een heater wordt ook wel een terrasverwarmer genoemd. Al onze terrasverwarmers werken op propaan- of butaangas en hebben omvalbeveiliging. De heaters kosten ieder 16,50 euro per dag.

Vraag een vrijblijvende offerte aan om een heater te huren voor uw evenement of feest in Eindhoven. Als u vragen of specifieke wensen heeft, mail ons dan via info@degrootpartyservice.nl. Of bel naar ons telefoonnummer: 06-19302039.