Heater huren in de regio Eindhoven

Een heater huren in Eindhoven is ideaal als u een feest geeft in de buitenlucht. Het verwarmt de gasten en het zorgt tegelijkertijd voor sfeer. Bij ons huurt u een heater eenvoudig. Wij hebben twee verschillende soorten heaters in ons assortiment: een inklapbare en een staande heater.

Een greep uit assortiment:

Terrasverwarmer staand per stuk €16,50 ex BTW
Terrasverwarmer inklapbaar per stuk €16,50 ex BTW
Terrasverwarmer piramide per stuk €35,00 ex BTW

Een heater huren voor uw feest in Eindhoven

  • Totale ontzorging tijdens het gehele proces van het evenement
  • Wij leveren aan zowel particulieren als aan bedrijven
  • Een vast contactpersoon waar u met al uw vragen en wensen terecht kunt
  • Al onze heaters zijn altijd op voorraad en leverbaar
  • Heaters van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Voor elk feest een geschikt

Een sfeervolle heater huren voor uw buitenfeest in Eindhoven doet u bij ons. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De Groot Partyservice overgenomen door Habets Event Support

De Groot Partyservice is overgenomen door feestverhuurbedrijf Habets Event Support. Wanneer u contact met ons wilt opnemen of een offerte wilt aanvragen, zult u worden doorgeleid naar de website van Habets Event Support. Mocht u het gehele assortiment willen inzien van De Groot Partyservice, ga dan naar de webshop van Habets Event Support.

Een sfeervolle terrasverwarmer huren

Een heater wordt ook wel een terrasverwarmer genoemd. Al onze terrasverwarmers werken op propaan- of butaangas en hebben omvalbeveiliging. De heaters kosten ieder 16,50 euro per dag.

Vraag een vrijblijvende offerte aan om een heater te huren voor uw evenement of feest in Eindhoven. Als u vragen of specifieke wensen heeft, mail ons dan via info@degrootpartyservice.nl. Of bel naar ons telefoonnummer: 040 22 23 500.