Schone glazen huren in Eindhoven

Wilt u glazen huren voor uw evenement in Eindhoven? Genoeg glaswerk is essentieel voor uw event. Als u te weinig glazen heeft voor uw gasten, denkt u wellicht: had ik maar meer glazen gehuurd. Wij van De Groot Partyservice verhuren alle soorten feestbenodigdheden, dus ook glaswerk.

shutterstock_638175952
Glaswerk impressie

Een greep uit ons assortiment:

Blanco bierglas per stuk €0,20 ex BTW
Longdrinkglas per stuk €0,15 ex BTW
Frisglas groot 27cl per stuk €0,15 ex BTW
Wijnglas 35cl per stuk €0,30 ex BTW
Whiskey glas per stuk €0,20 ex BTW
Karaf per stuk €0,40 ex BTW
Stapelglas 28cl per stuk €0,10 ex BTW

Bierglazen en champagne glazen huren in Eindhoven

  • Totale ontzorging: wij zorgen voor de beste levering
  • Een vast contactpersoon waar u terecht kunt voor al uw vragen en wensen
  • Van bierglazen tot champagne glazen
  • Ons glaswerk is altijd leverbaar
  • Voor elk feest de mooiste glazen

Wij leveren schone glazen voor elk feest in Eindhoven. Kies uw favoriete glazen uit op onze website en bestel ze direct!

De Groot Partyservice

De Groot Partyservice is overgenomen door feestverhuurbedrijf Habets Event Support. Wanneer u contact met ons wilt opnemen of een offerte wilt aanvragen, zult u worden doorgeleid naar de website van Habets Event Support. Mocht u het gehele assortiment willen inzien van De Groot Partyservice, ga dan naar de webshop van Habets Event Support.

Tarieven glazen huren in Eindhoven

De glazen gaan per krat mee. Een krat met 33 bierglazen kost 3,30 euro. Longdrinkglazen gaan per 40 stuks in een krat. De prijs is dan 4,80 euro. Wanneer u onze glazen huurt, stellen wij het zeer op prijs als het glaswerk spoelschoon geretourneerd wordt.

Party verhuur bedrijf in Brabant

Naast glazen kunt u bij ons ook terecht voor andere feestbenodigdheden, zowel voor grote producten als voor kleine party-artikelen. Wij verzorgen bijvoorbeeld ook de catering en verhuren ook een bar inclusief drankjes. De Groot Partyservice is een party verhuur bedrijf in Brabant.

Voor glazen huren in Eindhoven en omgeving zijn wij uw partner. Vraag direct een offerte aan. Als u vragen of specifieke wensen heeft, neem dan contact met ons op. Dat kan via ons e-mailadres info@degrootpartyservice.nl. Of middels een telefoontje: 040 22 23 500.