'Café' huren in Eindhoven voor een onvergetelijk feest

Altijd al een 'café' willen huren voor één avond in Eindhoven? Grijp dan nu u kans en huur een café plus alle benodigdheden bij De Groot Partyservice. Uw verjaardag vieren in een café-setting is een unieke ervaring. Tap zelf de biertjes, pak de microfoon en zing luidkeels alle liedjes mee. Kortom: maak er een onvergetelijk feest van in uw eigen kroeg.

Een café huren in Eindhoven

  • Totale ontzorging tijdens het gehele proces van het evenement
  • Een vast contactpersoon waar u met al uw vragen en wensen terecht kunt
  • Alle producten zijn altijd op voorraad
  • Voor elk feest

Een eigen café huren in Eindhoven, het kan bij ons. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De Groot Partyservice overgenomen door Habets Event Support

De Groot Partyservice is overgenomen door feestverhuurbedrijf Habets Event Support. Wanneer u contact met ons wilt opnemen of een offerte wilt aanvragen, zult u worden doorgeleid naar de website van Habets Event Support. Mocht u het gehele assortiment willen inzien van De Groot Partyservice, ga dan naar de webshop van Habets Event Support.

Wij regelen uw complete feest

Een eigen café huren in Eindhoven is leuk, maar het zorgt ook voor veel regelwerk. Geen zorgen, wij regelen uw complete feest. Wij verzorgen de catering, het horecapersoneel en de aankleding. U hoeft enkel te genieten van uw verjaardagsfeest in uw eigen café.

Neem contact met ons op

Mocht u vragen of speciale wensen hebben, stel ze dan aan ons. Wij zijn per e-mail te bereiken: info@degrootpartyservice.nl. U mag ook telefonisch contact met ons opnemen via 040 22 23 500.