Barkrukken huren in Eindhoven voor elk feest

Wanneer u graag barkrukken wilt huren in Eindhoven, bestel ze dan bij De Groot Partyservice. Wij bieden een enorm assortiment aan materialen voor feesten, partijen en evenementen. Zo leveren wij ook barkrukken in verschillende varianten. U vindt houten, stalen en luxe barkrukken met of zonder leuning in ons assortiment.

Een greep uit het assortiment:

Barkruk luxe zwart/wit per stuk €3,65 ex BTW
Barkruk vierkant zwart/wit per stuk €2,50 ex BTW
Barkruk stapelbaar zwart/wit per stuk €2,25 ex BTW
Barkruk hout per stuk €2,25 ex BTW

Barkrukken huren voor een scherpe prijs in Eindhoven

  • Totale ontzorging tijdens het gehele proces van het evenement
  • Een vast contactpersoon waar u met al uw vragen en wensen terecht kunt
  • Onze barkrukken zijn altijd op voorraad en leverbaar
  • Zitmeubilair van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Voor elk feest geschikte barkrukken

Wilt u liever andere soorten barkrukken huren voor uw evenement in Eindhoven? Laat het ons dan weten. We bespreken dan samen uw wensen. Vraag snel naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Het is een feest om met ons zaken te doen!

De Groot Partyservice

De Groot Partyservice is overgenomen door feestverhuurbedrijf Habets Event Support. Wanneer u contact met ons wilt opnemen of een offerte wilt aanvragen, zult u worden doorgeleid naar de website van Habets Event Support. Mocht u het gehele assortiment willen inzien van De Groot Partyservice, ga dan naar de webshop van Habets Event Support.

Barkrukken in de regio Eindhoven huren

Wij zijn uw partner voor het huren van barkrukken in de regio Eindhoven. Door onze zeer aantrekkelijke prijzen zijn de barkrukken voor zowel de particuliere als de zakelijke klant aantrekkelijk om te huren. Wij verhuren de barkrukken voor feesten, partijen en evenementen. Daarnaast vindt u bij ons veel ander zitmeubilair.

Tafels en stoelen huren in Eindhoven en omgeving

Wij leveren bijvoorbeeld diverse soorten tafels en stoelen: ronde tafels, terrastafels, statafels, buffettafels gestoffeerde stoelen, terrasstoelen en klapstoeltjes. Voor elk feest beschikken wij over de juiste stoelen en tafels. Bekijk ons brede assortiment en beslis welke tafels, barkrukken en/of stoelen u kiest.

Party verhuur: alles onder één dak

Voor elk feest hebben wij de juiste materialen in huis. Wanneer het nu gaat om feestverlichting, parasols of partytenten huren, wij maken uw feest compleet. Zelfs het personeel voor uw evenement verzorgen wij voor u. Bij ons huurt u alles onder één dak. Wij bieden een totaalpakket aan en ontzorgen u compleet bij de organisatie van uw eigen feest of evenement.

Snelle levering van barkrukken

Indien gewenst leveren wij de barkrukken op locatie in Eindhoven tegen een kleine vergoeding per kilometer.

Barkrukken huren in de regio Eindhoven? Vraag direct een offerte aan of neem contact op! Dat mag u doen door te bellen naar
040 22 23 500 of te mailen naar info@degrootpartyservice.nl.