Een Abraham pop huren in Eindhoven

Wilt u een Abraham pop huren om uw huis in Eindhoven voor uw jarige te versieren? Wij van De Groot Partyservice hebben twee leuke Abraham poppen voor u klaarstaan. Als uw man wel houdt van een biertje én een baard heeft, is dit de perfecte verrassing voor de verjaardag!

Een greep uit ons assortiment:

Skydancer Abraham per stuk €30,00 ex BTW
Opblaaspop Abraham per stuk €35,00 ex BTW

Abraham huren in de regio Eindhoven

  • Totale ontzorging tijdens het gehele proces van het evenement
  • Een vast contactpersoon waar u met al uw vragen en wensen terecht kunt
  • Onze Abraham en Sarah poppen zijn altijd op voorraad en leverbaar
  • Materialen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Voor elk feest

Woont u in de regio Eindhoven en ziet uw man binnenkort Abraham? Huur dan onze Abraham pop. Vraag een vrijblijvende offerte aan door contact met ons op te nemen.

De Groot Partyservice overgenomen door Habets Event Support

De Groot Partyservice is overgenomen door feestverhuurbedrijf Habets Event Support. Wanneer u contact met ons wilt opnemen of een offerte wilt aanvragen, zult u worden doorgeleid naar de website van Habets Event Support. Mocht u het gehele assortiment willen inzien van De Groot Partyservice, ga dan naar de webshop van Habets Event Support.

Abraham en Sarah opblaas poppen verhuur in Eindhoven

U kiest uit twee Abraham poppen. De ene Skydancer pop is dun en heeft een lengte van 3,50 meter. De andere pop is 3,20 meter lang en is wat dikker in de omvang. Allebei de poppen kosten 35 euro per dag. Naast twee Abraham poppen hebben we ook twee Sarah opblaas poppen.

Neem contact op om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij zijn per mail bereikbaar via info@degrootpartyservice.nl en ons telefoonnummer is 040 22 23 500.